Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

 

Pravidla pro samovýrobu

a prodej palivového dřeva

z obecních lesů

pravidla zde ke stažení

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Aktuální počasí

Počasí dnes:

26. 9. 2018

poloj

Bude skoro jasno až polojasno. Denní teploty 12 až 16°C. Noční teploty 6 až 2°C.

Navigace

Obsah

Zpracování osobních údajů

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) zpracovává Mateřská škola Hříšice, okres Jindřichův Hradec, Hříšice 64, Hříšice, 380 01 Dačice,  IČ 70989214, osobní údaje dětí, jejich zákonných zástupců a zaměstnanců.

Naše mateřská škola zpracovává osobní údaje z důvodů:

  • za účelem splnění právní povinnosti (zpracování osobních údajů je přikázáno příslušným právním předpisem),
  • za účelem oprávněného zájmu (prezentace školy, bezpečnost osob a ochrana majetku),
  • při výkonu veřejné moci (předávání dokumentů k archivaci),
  • na základě souhlasu, který je kdykoli odvolatelný.

    Zpracovává-li škola osobní údaje na základě souhlasu, je tento souhlas kdykoliv odvolatelný:

  • zasláním zprávy na e‐mailovou adresu: mshrisice@seznam.cz
  • zasláním dopisu na kontaktní osobu: Marie Klapuchová, Mateřská škola Hříšice, Hříšice 64,  380 01 Dačice

    Nařízení GDPR zavádí následující práva subjektu údajů:

  • právo na přístup k osobním údajům, které se o subjektu údajů zpracovávají (čl. 15),
  • právo na opravu v případě vedení nepřesných či neúplných osobních údajů (čl. 16),
  • právo na výmaz („právo být zapomenut“) v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro daný účel nebo byly zpracovávány protiprávně (čl. 17),
  • právo na omezení zpracování, pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů, zpracování je protiprávní, správce už údaje nepotřebuje (čl. 18),
  • právo na přenositelnost údajů jinému správci (čl. 20)
  • právo vznést námitku v případě veřejného či oprávněného zájmu.

    Subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů), pokud se domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno výše uvedené nařízení.

    Pověřencem pro ochranu osobních údajů podle článku 37 odst. 7 nařízení je pro Mateřskou školu Hříšice, okres Jindřichův Hradec, Hříšice 64, 380 01 Dačice,  IČO 70989214, Bc. Martina Tomšů, telefon: 721 942 279, e‐mail: poverenec.dacicko@gmail.com

    Kontakt na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů

    podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679

    o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů

     

    Bc. Martina Tomšů

    telefon: 721 942 279

    e-mail: poverenec.dacicko@gmail.com