Obec Hříšice-Jersice
Hříšice Jersice

GDPR

Zpracování osobních údajů

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) zpracovává Mateřská škola Hříšice, okres Jindřichův Hradec, Hříšice 64, Hříšice, 380 01 Dačice,  IČ 70989214, osobní údaje dětí, jejich zákonných zástupců a zaměstnanců.

Naše mateřská škola zpracovává osobní údaje z důvodů:

  • za účelem splnění právní povinnosti (zpracování osobních údajů je přikázáno příslušným právním předpisem),
  • za účelem oprávněného zájmu (prezentace školy, bezpečnost osob a ochrana majetku),
  • při výkonu veřejné moci (předávání dokumentů k archivaci),
  • na základě souhlasu, který je kdykoli odvolatelný.

    Zpracovává-li škola osobní údaje na základě souhlasu, je tento souhlas kdykoliv odvolatelný:

  • zasláním zprávy na e‐mailovou adresu: mshrisice@seznam.cz
  • zasláním dopisu na kontaktní osobu: Marie Klapuchová, Mateřská škola Hříšice, Hříšice 64,  380 01 Dačice

    Nařízení GDPR zavádí následující práva subjektu údajů:

  • právo na přístup k osobním údajům, které se o subjektu údajů zpracovávají (čl. 15),
  • právo na opravu v případě vedení nepřesných či neúplných osobních údajů (čl. 16),
  • právo na výmaz („právo být zapomenut“) v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro daný účel nebo byly zpracovávány protiprávně (čl. 17),
  • právo na omezení zpracování, pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů, zpracování je protiprávní, správce už údaje nepotřebuje (čl. 18),
  • právo na přenositelnost údajů jinému správci (čl. 20)
  • právo vznést námitku v případě veřejného či oprávněného zájmu.

    Subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů), pokud se domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno výše uvedené nařízení.

    Pověřencem pro ochranu osobních údajů podle článku 37 odst. 7 nařízení je pro Mateřskou školu Hříšice, okres Jindřichův Hradec, Hříšice 64, 380 01 Dačice,  IČO 70989214, Bc. Petra Javůrková, telefon: 724 192 927, e‐mail: obec@radnice-dobrohost.cz 

Obec

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-download

app-store-download

Aktuální počasí

dnes, sobota 17. 4. 2021
zataženo 5 °C 2 °C
neděle 18. 4. slabý déšť 7/3 °C
pondělí 19. 4. slabý déšť 10/3 °C
úterý 20. 4. slabý déšť 12/5 °C

Datum a čas

Dnes je sobota, 17. 4. 2021, 19:46:53

Projekty, svazky, partneři